HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szerzők

happyrain's blog

Ez a blog rólam és mindennapjaimról szól. Meg a véleményemről.

Friss topikok

  • horeskat: szia gondoltam mutatok egy jokis tutorialt amiel saját magad csinálhatsz tüllszoknyát justwemoms.b... (2009.08.19. 01:06) I know, what I want!
  • happyrain: ennek örülök, hát jah, eddig nem nagyon történtek dolgok, amit le lehetett volna írni, de mostmár ... (2008.10.07. 14:53) I'm happy if you're happy!
  • Dita^^: Én is köszönöm, hogy vagy nekem, drága Biám.:) És igen fordítva is így van:R (2008.08.04. 16:28) Mindenkinek kell egy barát

Linkblog

2008.10.06. 15:14 happyrain

A long hard road!?

Nos, először is beszámolót tartok az elmúlt négy napról, a mai beszámoló majd csak este jön! :P Szóval, hosszabbított hétvégém volt, mert csütörtökön tanárok kirándulni voltak, pénteken meg nemzeti ünnep volt (itt Németországban). Ezt kihasználva csütörtök estére be is terveztünk egy bulit a barátnőmmel, persze ez sem ment ilyen könnyen, mert két lehetőség közül kellett választanunk, mert hát ugye olyan logikus egyszerre két helyen partit rendezni ugyan abban az időpontban... De szerencsére nem mi szívtuk meg, mert a többség ugyan arra a bulira ment, mint mi! Mondjuk mikor megérkeztünk még nem így nézett ki, alig volt pár ember, mi emg csak támasztottuk a falat, és közben nagyokat ásítoztunk (nem, tényleg nem így kéne kinéznie egy bulinak xD), de aztán észre se vettük, és hirtelen lett egy csomó ember. Felfedeztünk pár ismerős arcot is (ami ezen a környéken nem különleges), de nem ragadtunk le senkinél. Aztán szép lassan eljött az éjfél, é hát igen, még nem vagyunk 18ak, ezért haza kellett volna mennünk, és hogy ezt senki ne hágja át, begyűjtötték a személyieinket is. Ugyhogy éjfélkor elindultunk a kijárat felé, hogy begyűjtsük az elvett "értéket". Viszont nagy mázlink volt, mert senkinek nem tűnt fel, és amint megint akezünkben volt a személyink vissza mentünk a buliba, de azért már kicsit unatkoztunk, úgyjogy csak leültünk valahova. Aztán egy idő után elkezdtünk számolni a részeg pasikat (77et számoltunk össze, mire mennünk kellett). Az egyik le is ült mellém, és elkezdte mondani, hogy ő majd világuralomra tör, ezen jót nevettem, és sok szerencsét kívántam neki. Másnap ugyse emlékezett rá. XD Aztán mikor kettőkor odamentünk a megbeszélt heyre, ahonnan elhoztak minket, ársult hozzánk még pár részeg. És hát perzse, minket pont ott hoztak el, ahol útépítés van, lezárással meg minden. A lezárásokon emg voltak azok a piros lámpák, hogy neki en menjen valamelyik autó, emrt nem látja, na, az nagyon megtetszett a részegeknek, és elkezdték leszedni... Sikerrel. Az én társaságom meg elkezdte nézni a táblát, ott szórakoztunk, hogy már mindig ilyet akartam a szobámba, persze sikerült is leszedniük (elég volt kicsavarni egy csavart, az se került nagy erőfeszítésbe -.-), de végül ott hagytuk.

Aztán a hétvége többi része nagyábol unalmasan telt. Azzal töltöttem a hétvégét, hogy apró újjításokat vittem végbe a honlapomon, és népszerüsítettem. Ezen a ponton emg kell jegyezni, nem eredmény nélkül, tegnap 58 látogatója volt az odlalnak!!! Ezúton köszönöm minden látogatónak! *.*

Szólj hozzá!

Címkék: szórakozás honlap unalom unalmas nagyszerű


A bejegyzés trackback címe:

https://happyrain.blog.hu/api/trackback/id/tr72699579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása